Schrijfcoach nodig?

Investeer in je schrijverschap

Mogen je personages meer van het papier spatten?

Is er zoveel gebeurd in je leven dat je niet weet waar je moet beginnen?
Twijfel je of je het juiste perspectief gebruikt?
Is je inspiratie soms ver te zoeken?
Vraag je je af hoe je een flashback schrijft en een vlotte dialoog?
Of wil je dat jouw blog of column goed gelezen wordt?

Waar kan ik als schrijfcoach jou mee helpen? Schakel mijn hulp in en investeer in je schrijfproces. Ik ben gespecialiseerd in schrijfcoaching in de volgende genres:

    • Bloggen
    • Columns
    • Levensverhalen & autobiografieën
    • Roman schrijven
    • Korte verhalen

Schrijfcoaching online
of 1-op-1

Een schrijfcoach om me te begeleiden in mijn schrijfproces? Had ik dat maar gehad toen ik jaren geleden met het schrijven van fictie begon! Ik zat vol vragen. Hoe doe je dat een boek schrijven, dacht ik. Waar moet je allemaal op letten? En hoe begin je überhaupt?! Ik heb door veel te oefenen en een flinke portie doorzettingsvermogen steeds beter leren schrijven en twee romans uitgebracht bij een gerenommeerde uitgeverij. En ik doe niets liever dan mijn opgebouwde ervaring en het geluk dat het schrijven mij heeft gebracht met jou delen!

Kennismakingsgesprek voor succesvolle schrijfcoaching

Een schrijfcoach helpt je bij tal van schrijftechnische vragen, maar is ook je steun en toeverlaat. Schrijven is een creatief proces, waarbij jij je als schrijver kwetsbaar opstelt. Het is daarom belangrijk dat jij precies weet wat je van mijn begeleiding kunt verwachten. Ik wil op mijn beurt graag weten hoe ik jouw schrijfproces optimaal kan begeleiden. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek (per telefoon of Skype) bespreken we jouw schrijfvraag. Afhankelijk van je wensen inventariseren we de mogelijkheden om je verder te helpen en maken we desgewenst een eerste afspraak. Mijn uitgangspunt is dat jij er gelukkig van wordt, dus jij bepaalt het tempo en de frequentie van de begeleiding.

Geef jezelf een
schrijfcoach cadeau

Een goede schrijfcoach haalt het beste in jou en je tekst naar boven. Tijdens de schrijfcoaching ontvang je waardevolle, opbouwende feedback en kostbare schrijftips. Neem vrijblijvend contact op voor de tarieven. Ik help je graag.

Investeer in je schrijverschap
en maak met mijn hulp je schrijfdroom waar!

Testimonials

Wat klanten zeggen

default image

Eva is een goede educator. Haar vriendelijke doch scherpe commentaar spoort heel concreet aan tot verbetering." - Christiaan Rhodius, arts palliatieve geneeskunde

9 februari 2017